Enagic
- den uovertrufne vandioniseringsmaskine

 I 1974 begyndte den japanske virksomhed Enagic i samarbejde med de dygtigste læger i Japan at udvikle et ioniseringsanlæg, der kunne levere sundt og levende kvalitetsvand, på samme niveau som gletsjervand.

Enagic var facineret af, at de sundeste og længstlevende mennesker i Japan, Peru og Tibet alle bliver op til 120 år gamle og i denne alder stadig er fuldt vitale. Ingen lider af hverken cancer, gigt, diabetes eller stress. Ét fællestræk har de: de lever i bjergene og drikker gletsjervand.

Gletsjervand er levende, fyldt med elektroner, som menneskekroppen skriger efter. Gletsjervand har samtidig alkaliske mineraler og antioxidanter, er super hydrerende og absorberes 5-6 gange hurtigere i kroppen end postevand.

Her i landet drikker vi postevand og vand på plastikflasker, som desværre er dødt vand. Med Enagic´s vandanlæg kan du selv ændre dit postevand til Kangen Water®, som har samme effekt som gletsjervandet.

Enagic bruger ingen penge på reklamer og sponsorater. De kendte sports stjerner og skuespillere, som drikker Kangen Water®, har alle selv betalt for deres maskiner. Alt salg er baseret på referancer og oplevelser fra bruger af Kangen Water®.

Besøg Enagic´s hjemmeside her:
http://www.enagic.de
Kangen Water® typer:
Kontakt:

Dan Bertelsen, Sunds
Tel. +45 40 20 27 53
Send en mail
Vidste du at..
Hvis man er bare 2% dehydreret, mister man 10% af sin koncentrationsevne!
Vidste du at..
Enagic som det eneste firma har opnået "WQA Gold Seal Certificate of Compliance"
Ansvarsfraskrivelse: Bemærk venligst, at udtalelser og oplysninger på denne hjemmeside, ikke er evalueret af den danske Lægemiddelstyrelse-eller Fødevarestyrelse. Ingen informationer på denne hjemmeside, er beregnet til selv at stille diagnose, behandle, helbrede eller forebygge nogen form for sygdom..