Kangen Water® pH 8,5-9,5


 

Kangen Water® pH 8,5-9,5
Kangen basisk drikkevand, som absorberes i kroppen 5-6 gange hurtigere end alm. postevand og hydrerer kroppens billioner af celler. Hæver kroppens basiske pH-værdi og bekæmper de frie radikaler. Giver en simpel og naturlig udrensning af kroppens syre og urenheder. Indeholder 6-8 gange flere anti-oxidanter end grøn te.

Vidste du at..
Selv lette, kroniske inflammation kan slå ihjel på længere sigt. Mange kroniske sygdomme er ledsaget af vedvarende betændelse. Det gælder type 2-diabetes, hjerte-kar-sygdomme, visse cancerformer og demens.
Kronisk inflammation kan påvirke stofskiftet og være en direkte årsag til insulinresistens, som er en forløber for type 2-diabetes. Kronisk betændelse kan også føre til forstyrrelser i fedtstofskiftet og dermed åreforkalkning, den kan forvolde skade på hjernecellerne og føre til demens, og kronisk betændelse kan stimulere kræftcellers vækst. Antioxidanter bekæmper disse inflamationer.


Kilde: Bente Klarlund Pedersen, overlæge på Rigshospitalet, professor ved Københavns Universitet og leder af Danmarks Grundforskningsfonds Center for Inflammation og Metabolisme, der forsker i, hvordan fysisk aktivitet gavner sundheden.
Ansvarsfraskrivelse: Bemærk venligst, at udtalelser og oplysninger på denne hjemmeside, ikke er evalueret af den danske Lægemiddelstyrelse-eller Fødevarestyrelse. Ingen informationer på denne hjemmeside, er beregnet til selv at stille diagnose, behandle, helbrede eller forebygge nogen form for sygdom..