Dan Bertelsen

Lidt mere om os
- og hvordan vi stiftede bekendtskab med Kangen Water®

I efteråret 2012 introducerede Ann Sommer mig for Kangen Water®. Var nok lidt skeptisk i starten, da jeg aldrig har været tilhænger af kosttilskud, diæter osv. men efterhånden som resultaterne og tilbagemeldingerne fra de danske brugere af Kangen Water® et kommet retur, må jeg indrømme at jeg er blevet lidt grebet af Kangen Water® og dets fantastiske egenskaber.
Købte en maskine kort før julen 2012 for at mærke det på egen krop og blev da heller ikke skuffet. Jeg cykler en del i sommerperioden og ellers står den på løb og lidt "oldboys" fodbold. Må sige at min syregrænse er blevet flyttet, når jeg sidder på cyklen og jeg har ikke så let til kramper efter en lang og hård cykeltur længere.
Føler mig mere frisk og oplagt efter at jeg er begyndt at drikke Kangen Water®

Det sjove er, at jo mere man læser om kroppens syre/base forhold, jo mere logisk bliver det at basisk ioniseret vand har en effekt! Uanset om man læser på de tyske, engelske eller danske hjemmesider om emnet, går alle anbefalinger fra læger, kostvejledere og forskere på at vores krop skal være basisk for at fungere optimalt og undgå alvorlige sygdomme.

Kan man optimere kroppens funktioner og undgå medicinforbrug, er man nået langt. Læser man Peter Gøtzsche´s bog "Dødelig medicin og organiseret kriminalitet" finder man ud af hvor ligegyldig medicinal industrien er med vores liv og helbred. Den tredige hyppigste dødsårsag i Danmark efter kræft og hjerte/kar-sygdomme er medicin! Tankevækkende at man her i landet forsøger at bekæmpe symptomer med medicin, i stedet for at finde årsagen til syptomerne!
Nu er jeg hverken læge eller ekspert, men når Apoteker foreningen i deres årsrapport fra 2013 (ligger under "downloads") oplyser at der er mere end 700.000 danskere som lider af muskel- skeletsygdomme (Gigt) og af dem er mere end 250.000 i behandling med mere end 5 forskellige slags recept medicin, kan man ikke lade være at tænke på hvor mange der måske kunne have været hjulpet med vejledning til en basisk krop?

Kangen Water® har givet mig troen på at der findes et alternativ til medicin. En basisk krop, som er hydreret og fyldt med anti-oxidanter. Kan jeg være med til at forbedre folks velbefindende og helbred, sammen med Kangen Water® har det været hele indsatsen værd!

Kommer gerne forbi og holder infomøder omkring Kangen Water®...

Ring eller skriv for yderlig information.

 
Kangen Water® typer:
Kontakt:

Dan Bertelsen, Sunds
Tel. +45 40 20 27 53
Send en mail