Vores oplevelser med
Kangen Water®

 

Her vil  løbende blive indsat testimonials fra danske personer, som er brugere af Kangen Water®..
Birte Steffensen 71år Sunds..

Kol patient.

”Jeg kan selvfølgelig ikke sige at det kun er Kangen, der har skabt miraklerne, for der er sket tre ting inden for det seneste år: Jeg drikker Kangen vand, jeg har tabt mig 15 kg og jeg er begyndt at gå ture. I begyndelsen kunne jeg gå ud til fortovet og tilbage, 40 meter  – med pustepause! – og i dag går jeg 900 – 1400 meter udendørs med min rollator hver dag. Ydermere er det blevet sådan at jeg nu næsten kan ligge ned og sove, hvor jeg før sad op. Dejligt!
Jeg tager dog stadig min medicin med en enkelt undtagelse, har prøvet at udelukke flere produkter, men måtte ”tilbage igen”. Brugen af min inhalator er dog reduceret en del.
 
Jeg har haft kol og astma siden 1986 og været meget handicappet af det, men de tre ting tilsammen (Kangen, motion og vægttab) har gjort, at min lungefunktion er forbedret fra 26 til 34%, og det er sket inden for det seneste år. ”

 
Viggo Ibsen 73år Sunds..

Har gennem de sidste 30år haft smerter i venstre skulder. 4 uger efter at vi købte maskinen var mine smerter stort set væk og i dag 4 måneder senere mærker jeg næsten ikke til min skulder. Jeg kan svømme uden at få ondt, kan sove om natten uden at vågne pga. smerter i skulderen.
En anden ting er at jeg føler at jeg har fået mere energi og kan bedre følge de unge, når vi kører mountainbike..

Hanne Thomsen 67år Vejle - 11. August 2014


Svamp i storetå fik Hanne til at drikke Kangen Water®
 
Hanne har i flere år døjet med svamp i storetå og har fået medicin i flere omgange. Det hjalp dog aldrig rigtigt, og en dag satte Hanne sig til at søge på nettet. 
 
Der var mange gode råd, og Hanne havde hørt og afprøvet de fleste. Men pludselig stødte hun på overskriften "Kangen vand der duer". Hanne læste om en ung mand, der også havde døjet med neglesvamp og, som havde haft stor gavn af Kangen Water®
 
Så søgte Hanne på Kangen Water® og kom i kontakt med Dan. Dan fortalte om det basiske vand og anbefalede Hanne at prøve det gratis i 3 uger. 
Nu begyndte Hanne at drikke Kangen Water® og bade foden i pH 2,5. Det hjalp øjeblikkeligt! Hun fandt dog hurtigt ud af, at det var nok, blot at sprøjte pH 2,5 på tåen. Den syge negl forsvandt og en ny negl er nu fint på vej frem.
 
 
Gigt kureret med Kangen Water® Kiropraktor kunne ikke finde gigten. 
 
Hanne på 67 år kommer fra en familie, der har været plaget af muskel problemer og leddegigt. Hanne har arbejdet som sygehjælper og har haft mange tunge løft. Det hårde fysiske arbejde og en bilulykken gjorde, at Hanne har gået til kiropraktor i 30-35 år. Hun havde bl.a. nakke og ryg problemer. Hanne var også begyndt at få, gigt i fingre og ben.
 
I starten da Hanne drak vandet, blev hun meget træt, var uoplagt og var nærmest øm i kroppen. Men efter at have drukket vandet i ca.  3 mdr., begyndte det at vende og Hanne fik det bedre og bedre. 
Efterfølgende da Hanne kom til kiropraktor, startede kiropraktoren som altid, med at måle hvor der var "noget der skulle rykkes på plads". Kiropraktoren kunne ikke finde noget og forstod det ikke rigtigt. Hanne var jo kommet der mange år, og der var normalt altid noget der skulle "sættes på plads". 
 
Hanne fortalte så om Kangen Water® og kiropraktoren lyttede. Hun kunne jo også godt se, at Hanne havde det bedre. Forleden var Hanne igen til kiropraktor og samme resultat viste sig. Der var ikke noget der skulle "rykkes på plads". 
 
Kiropraktoren fortalte, at hun havde været inde og læse om Kangen Water® Hun var nu overbevidst om, at det var Kangen Water® der havde hjulpet Hanne af med hendes smerter i ryg og nakke. Kiropraktoren mente endda, at Hanne havde en stærk ryg, trods alle de mange års kvaler.
 
Efter  at have drukket Kangen Water® i 5-6 måneder, var gigt, nakke- og ryg-smerter væk, og Hanne har fået en helt ny energi og overskud. 
 
Positive bivirkninger - væk med bihulebetændelse og eksem!
 
I ca. 5 år har Hanne brugt næsespray mod bihulebetændelse, hvilket hun ikke var glad for pga. bivirkningerne ved næsespray. Da Hanne begyndte at se og mærke alle de positive oplevelser, tænkte hun, at hun sikkert også kunne trappe ud af den næsespray. Nu er hun trappet helt ud og bruger ikke næsespray længere.
 
Hanne har også døjet med skeleksem i øret, som hun tidligere har smurt med binyrebarkhomoncreme. Heldigvis er også denne eksem forsvundet og cremen overflødig. 
 
Hanne fortæller, at hendes datter i starten, da Hanne fortalte om vandet var noget skeptisk. Men i dag kan datteren jo kun glæde sig over Hannes gode energi og helbred, og hun kan se, at Hanne har fået det meget bedre. Datteren er også overbevist om, at det er Kangen Water® der har hjulpet Hanne af med hendes forskellige dårligdomme. 
 
Nu vil datteren også til at drikke Kangen Water®
 
Hanne er så begejstret for vandet, og hun kan ikke lade værre med også lige nævne hendes søster. Hannes søster er 11 år ældre og er meget plaget af gigt. Søsteren begyndte også at drikke Kangen Water® Hun blev også træt, uoplagt og fik ondt i kroppen, i starten hun drak vandet. Fuldstændig som Hanne. Søsteren startede med at drikke 9,5 og måtte "trappe ned" til 8,5 og herefter langsomt trappe op igen. Ellers blev udrensningsprocessen for kraftig for hende. Hannes søster har stadig gigtproblemer, men det går den rigtige vej til det bedre. 

 
Diabetes:

Link til Lene Hanson opslag. Kost og Kangen Water®

https://www.facebook.com/lene.hansson/posts/10207936803801692


 
Vidste du at...
1 glas Kangen Water® indeholder lige så mange antioxidanter som 5kg. Broccoli!

Vidste du at..

Årsagen til alle sygdomme er en selv-forgiftning, pga. syreophobning i kroppen!
Kilde: Dr. William Howard Hay
Ansvarsfraskrivelse: Bemærk venligst, at udtalelser og oplysninger på denne hjemmeside, ikke er evalueret af den danske Lægemiddelstyrelse-eller Fødevarestyrelse. Ingen informationer på denne hjemmeside, er beregnet til selv at stille diagnose, behandle, helbrede eller forebygge nogen form for sygdom..
Kangen Water® typer:
Kontakt:

Dan Bertelsen, Sunds
Tel. +45 40 20 27 53
Send en mail