Sådan kommer du igang..
 
Du har mulighed for at afhente Kangen Water® gratis hos din forhandler i 21 dage og prøve det på din egen krop..

Voksne mennesker bør starte med at drikke Kangen Water® pH-8,5 i nogle dage. (3-6 glas om dagen)
Herefter øges pH værdien til 9,0 og sluttes gradvist af med kontinuerligt at drikke pH-9,5.
Denne procedure kan variere fra menneske til menneske. Mærk selv efter hvordan din krop reagerer.

Det er meget individuelt, men der kan opleves ubehag i starten, når man drikker Kangen Water®. Nogle reagere som om de har optræk til influenza, andre kan opleve rumlen i maven. Dette fortager sig dog efter få dage og er helt naturligt. Kangen Water® starter en udrensning af din krop. Folk som har været på en skrap diæt har oplevet de samme symptomer.

Børn og ældre bør ligeledes være varsomme i starten og forlænge perioden med pH-8,5, så kroppen langsomt vænner sig til at drikke mere basisk.

Spædbørn og børn op til 1 års alderen bør ikke drikke Kangen Water®. Deres fordøjelse er endnu ikke færdigudviklet, da mave-/tarmsystemet på dette stadie er designet til at fordøje brystmælk og ikke fast føde. Babyer er derfor sarte over for ændringer som eksempelvist Kangen Water®. Ligeledes skal man ikke lave mælkeerstatningsmidler på Kangen Water®. Hertil bruges Clean Water pH 7.

Hvor meget skal man drikke? Der er ingen grænser for hvor meget Kangen Water® man må indtage, men den generelle anbefaling for indtagelse af vand siger: Kropsvægten x 0.0333. Eks. kropsvægt =70kg x 0.0333 = 2,33 liter pr. dag.

Der foreligger endnu ikke fyldestgørende undersøgelser på, hvad Kangen Water® gør ved medicins effektivitet. Hvis du tager medicin, drik da kun Clean Water (renset vand) med pH 7. Drik ikke Kangen Water® pH 8,5-9,5 ca. 20 minutter før og efter medicin indtag.


Drik ikke ioniseret vand, hvis du lider af achlorhydria. Achlorhydria er en lidelse hvor pH værdien i mavesyren er højere end den normale pH værdi på 1,8. Dette vil nemlig gøre maden sværere at fordøje. Derfor bør mennesker med denne lidelse ikke drikke Kangen Water®.

Søg lægehjælp, hvis du oplever stærk ubehag ved at drikke Kangen Water®

Ansvarsfraskrivelse: Bemærk venligst, at udtalelser og oplysninger på denne hjemmeside, ikke er evalueret af den danske Lægemiddelstyrelse-eller Fødevarestyrelse. Ingen informationer på denne hjemmeside, er beregnet til selv at stille diagnose, behandle, helbrede eller forebygge nogen form for sygdom..
Kangen Water typer:
Kontakt:

Dan Bertelsen, Sunds
Tel. +45 40 20 27 53
Send en mail