Når ord giver mening....


Landsforeningen til Forebyggelse af Kræft
"Når pH-værdien i urinen holdes tæt på 7, kan kroppen ikke udvikle kræft"


Otto Warburg
Fik i 1931 en Nobel Pris for sit arbejde med blandt andet at påvise at kræft celler kun kan leve i sure miljøer – pH omkring 6 eller lavere.

Dr. William Howard Hay
Udgav i 1933 en innovativ bog A New Health Era, hvor han siger, at årsagen til alle sygdomme er en selv-forgiftning på grund af syreophobning i kroppen“. . . det kan lyder mærkeligt at sige, at alle sygdomme er det samme, men selv danske læger erkender at forsuring af kroppen er årsagen til mange alvorlige sygdomme, som Diabetes, Hjerte/kar og Kræft.

Carsten Vagn-Hansen (Radio doktoren)
”Kræftceller kan ikke trives, når kroppen er meget basisk. For kræftramte er det derfor vigtigt at holde kroppen så basisk som muligt, gerne op mod en pH på 8.”

Bente Klarlund Pedersen, overlæge på Rigshospitalet, professor ved Københavns Universitet og leder af Danmarks Grundforskningsfonds Center for Inflammation og Metabolisme, der forsker i, hvordan fysisk aktivitet gavner sundhed.
"
Selv lette, kroniske inflammation kan slå ihjel på længere sigt. Mange kroniske sygdomme er ledsaget af vedvarende betændelse. Det gælder type 2-diabetes, hjerte-kar-sygdomme, visse cancerformer og demens.
Kronisk inflammation kan påvirke stofskiftet og være en direkte årsag til insulinresistens, som er en forløber for type 2-diabetes. Kronisk betændelse kan også føre til forstyrrelser i fedtstofskiftet og dermed åreforkalkning, den kan forvolde skade på hjernecellerne og føre til demens, og kronisk betændelse kan stimulere kræftcellers vækst. Antioxidanter bekæmper disse inflammationer”.

Rusland
Under den kolde krig fremstillede Rusland aktiv basisk vand, da de mente at det høje antal af antioxidanter i vandet, ville gavne helbredelsen efter et evt. atom angreb.

Dr. med. Walter Irlacher, medforfatter til bogen ”Trink Dich Basisch” og ansat som læge på det kendt kursted Bad Füssing. Hans erfaringer er bla. at aktiv basisk vand er det mest effektive, når man skal have syreophobninger ud af kroppen. 
"Når vi fylder os med syreholdig mad og drikke, bliver stressede, glemmer at motionere, så arbejder vores syrealarmsystem på højtryk. Når kroppen ikke kan nå at nedbryde syren gennem nyrer, sved og lunger, bruger kroppen af de faste base-depoter som vi har i kroppen, hvor den finder Kalcium, Magnesium, Natrium og Kalium, som i første omgang slukker syreangrebet. Når base-mineralerne nedbryder syren, dannes der syreaffald (salt-krystaller) som aflejres overalt i kroppen, bindevæv, muskler, led, organer, lymfebaner, som her forhindrer en optimal funktion. For at få skyllet de syreaflejringer ud af kroppen, må vi optimere vores hydrering. Ved at drikke basisk aktiv vand, får vi nedbrudt syren, skyllet syreaffaldet ud, skaber frie veje i lymfebaner, blodbaner og organer”. ”optimale flüssigkeit” eller optimal gennemstrømning på dansk.

Prof. Heine, leder af den Kliniske-Mofologiske Institut på Universitetet Witten/Herdecke
”Enhver kronisk sygdom udspringer fra en lokal forsuring i kroppen. Forsuring af kroppen er blevet en livsstils- sygdom i den civile verden. Har man ikke et regelmæssigt baseflow i kroppen, aflejres syreaffald i bindevæv og vigtige organer.”

Dipl.- Fysiker Dr. Michael König har gennem 30 år forsket i vands indflydelse på menneskets sundhed.                                                            "Basisk aktiv vand forhindrer skadelig forsuring af kroppen. Det moderne menneske har fulgt en negativ udvikling med fejlernæring og forsuring til følge. Moderne ioniseringsanlæg laver basisk aktiv vand af høj kvalitet som hjælper os med at bekæmpe forsuring og optimerer kroppens funktioner”.


Dr. Hiromi Shinya, læge for den japanske kongefamilie, for præsidenter i USA og andre berømtheder
"
Kangen Water® er verdens sundeste drikkevand"

Dr. David Carpenter, forfatter til bogen
"Change You Water, Change Your Life™"
"Efter at jeg er begyndt at drikke Kangen, har jeg mindre behov for andre tilskud. Mange af mine patienter oplever det samme. Jeg har haft 7 tilsvarende vandioniseringsmaskiner, men ingen af dem kommer i nærheden af, hvad Enagic´s maskiner kan"

Dr. Theodore Baroody, forfatter til bogen "Alkalize or Die"

"Jeg har givet mere end 23.000 liter Kangen Water® til mine patienter i næsten enhver tænkelig tilstand. Min erfaring er, at omstruktureret alkalisk vand hjælper folk"

Dr. Felicia Kliment, forfatter til bogen "The Acid Alkaline Balance Diet"
"Efter mange år med meget positive kliniske forsøg med hundredevis af patienter, der drak Kangen Water®, er det min vurdering, at denne teknologi vil ændre sundheden for alle mennesker i fremtiden"
Vidste du...
At Kangen Water® er godkendt som medicinsk udstyr i Japan og bliver brugt på hospitaler og klinikker!
 
Vidste du at...
Ved at drikke Kangen Water® dagligt, vil de ekstra elektroner i Kangen Water® neutralisere de frie radikaler i kroppen!
Ansvarsfraskrivelse: Bemærk venligst, at udtalelser og oplysninger på denne hjemmeside, ikke er evalueret af den danske Lægemiddelstyrelse-eller Fødevarestyrelse. Ingen informationer på denne hjemmeside, er beregnet til selv at stille diagnose, behandle, helbrede eller forebygge nogen form for sygdom..
Kangen Water® typer:
Kontakt:

Dan Bertelsen, Sunds
Tel. +45 40 20 27 53
Send en mail